Logotyp

Prenumerera på Galago

Under december är det så in i bomben förmånligt att teckna en prenumeration på Galago! Ge bort en prennis till dig själv, en vän eller fullständig främling så får du eller din polare allt detta:

  • En prenumeration på Galago (4 nr/år)
  • TVÅ glödande heta premieböcker: Nanna Johanssons Naturlig skönhet och Sara Granérs Blixt från oklar himmel
  • Galagos väggkalender för 2018 illustrerad av Daria Bogdanska
  • Väljer du  AUTOGIRO får du även Sara Granérs affisch ”Jag vill inte dö, jag vill bara inte leverera” utan extra kostnad!

Bindningstid för autogiro är 2 år. Autogiroprenumeration går tyvärr bara att teckna till adresser i Sverige.

Om du har kryssat i att du vill betala via autogiro är det viktigt att du fyller i den här länken. Du som har Swedbank skriver bara fyra siffror i clearingnumret. Kundnummer behöver ej fullas i.

 OBS 1! Bugg i formuläret – när du tecknar autogiro, klicka i ”Betala med faktura”, annars kommer ett felmeddelande och beställningen går inte igenom. (Du får förstås ingen faktura, eller vidhängande avgift – det går ju på autogiro.) Vi jobbar på att lösa det!

OBS 2! Om du ger bort prenumerationen:
Skriv mottagarens namn och adress i formuläret ”Leveransadress”, men skriv din egen mailadress, så att inte bekräftelsemailet spoilar överraskningen för din vän. Kryssa sedan i rutan ”Ge bort en prenumeration” och skriv ditt eget namn och din adress i formuläret ”Fakturaadress”. Premierna skickas hem till givaren, så att du själv kan slå in dem och lägga dem under en gran. Eller behålla dem.

OBS 3! Du behöver inte fylla i några premier i formuläret. Du får allting ovan per automatik. Affischen kommer separat, till dig som valt autogiro.

Väljer du fakturabetalning tillkommer en fakturaavgift på 20 kr. Vid kortbetalning eller autogiro tillkommer ingen avgift.

För frågor kring prenumerationsärenden maila Nätverkstan: galago@natverkstan.net eller ring: 031-743 99 05

Om du har kryssat i att du vill betala via autogiro är det viktigt att du fyller i den här länken. Du som har Swedbank skriver bara fyra siffror i clearingnumret.


GALAGO #127

Nytt nummer ute! Köp den i butiken eller prenumerera!

Läs mer...

Ny bok

Måste carpa fungerar lika bra som en skrytin coffetablebok som en manual i de djupaste existentiella frågorna. Dom säger att det bara är en bok – men det är en helt ny värld.

Läs mer...

Prenumerera

Bra journalistik kostar - men det gör Galago också.

Galago är något av det finaste en människa kan unna sig själv eller någon i sin omvärld. Och vet du? Tecknar du en prenumeration på Galago så får en hel del extra saker också...

Kolla här...

Fråga liberalen

Maila era frågor till fragaliberalen@gmail.com