Logotyp

Prenumerera på Galago

Just nu är det så in i bomben förmånligt att teckna en prenumeration på Galago! Ge bort en prennis till dig själv, en vän eller fullständig främling så får du eller din polare fyra nummer av Galago per år OCH en het bok OCH den otroligt fina affischen Ett Politiskt ABC!

Välj mellan dessa:

Livets ord av Thomas Arnroth
Måste carpa av Lisa Ewald
Naturlig Skönhet
av Nanna Johansson
Scener ur ett äktenskapornas planet
av Kalle Mattsson
Vägarna är som tvättbrädor här
av Hilding Sandgren
Uppgång & Fall av Liv Strömquist

Bindningstid för autogiro är 2 år. Autogiroprenumeration går tyvärr bara att teckna till adresser i Sverige.

Om du har kryssat i att du vill betala via autogiro är det viktigt att du fyller i den här länken. Du som har Swedbank skriver bara fyra siffror i clearingnumret. Kundnummer behöver ej fyllas i.

 OBS 1! Bugg i formuläret – när du tecknar autogiro, klicka i ”Betala med faktura”, annars kommer ett felmeddelande och beställningen går inte igenom. (Du får förstås ingen faktura, eller vidhängande avgift – det går ju på autogiro.) Vi jobbar på att lösa det!

OBS 2! Om du ger bort prenumerationen:
Skriv mottagarens namn och adress i formuläret ”Leveransadress”, men skriv din egen mailadress, så att inte bekräftelsemailet spoilar överraskningen för din vän. Kryssa sedan i rutan ”Ge bort en prenumeration” och skriv ditt eget namn och din adress i formuläret ”Fakturaadress”. Premierna skickas hem till givaren, så att du själv kan slå in dem och lägga dem under en gran. Eller behålla dem.

Väljer du fakturabetalning tillkommer en fakturaavgift på 20 kr. Vid kortbetalning eller autogiro tillkommer ingen avgift.

För frågor kring prenumerationsärenden maila Nätverkstan: galago@natverkstan.net eller ring: 031-743 99 05

Om du har kryssat i att du vill betala via autogiro är det viktigt att du fyller i den här länken. Du som har Swedbank skriver bara fyra siffror i clearingnumret.


GALAGO #132

Nytt nummer ute! Köp den i butiken eller prenumerera!

Läs mer...

Ny bok

Fabian Göranson åker tåg genom ett Europa på fallrepet

Läs mer

Ny bok

Einsteins nya fru
-tjockare och snyggare

Läs mer...

Prenumerera

Galago är något av det finaste en människa kan unna sig själv eller någon i sin omvärld. Och vet du? Tecknar du en prenumeration på Galago så får du en bok på köpet!

Kolla här...

Drömmen om Europa

Fabian Göransons pod om Europas kris. Roligare än det låter! I höst kommer seriereportaget om resan Fabian gjorde sommaren 2017.

Drömmen om Europa