Logotyp

Prenumerera på Galago

Galago är Sveriges ledande leverantör av satir, dumheter och tecknade serier. Och vi behöver din hjälp, för att kunna fortsätta leverera podcaster, skärmdumpar, serier och allmänt sköj så behöver vi prenumeranter. Och vet du? Tecknar du en prenumeration på Galago till dig själv, en vän eller fullständig främling så får du eller din polare allt detta:

– En prenumeration på Galago (4 nr/år)
– En valfri superfin premiebok: T ex Liv Strömquists supersuccé Uppgång och fall, Daria Bogdanskas makalösa Wage Slaves eller Julia Skotts Håll käften, jag räknar!
– Väljer du  AUTOGIRO får du även Galagos väggkalender hemskickad varje år utan extra kostnad!

Premierna får du hemskickade till dig efter att betalning skett, eller efter att vi har sett att godkännandet av autogiro har gått igenom.

OBS!!! Om du ger bort prenumerationen:
Skriv mottagarens namn och adress i formuläret ”Leveransadress”, men skriv din egen mailadress, så att inte bekräftelsemailet spoilar överraskningen för din vän. Kryssa sedan i rutan ”Ge bort en prenumeration” och skriv ditt eget namn och din adress i formuläret ”Fakturaadress”.

Väljer du fakturabetalning tillkommer en fakturaavgift på 20 kr. Vid kortbetalning eller autogiro tillkommer ingen avgift.

För frågor kring prenumerationsärenden maila Nätverkstan: galago@natverkstan.net eller ring: 031-743 99 05

 OBS! Bugg i formuläret – när du tecknar autogiro, klicka i ”Betala med faktura”, annars kommer ett felmeddelande och beställningen går inte igenom. (Du får förstås ingen faktura, eller vidhängande avgift – det går ju på autogiro.) Vi jobbar på att lösa det!

(Bindningstid för autogiro är 2 år)
Autogiroprenumeration går tyvärr bara att teckna till adresser i Sverige.

Om du har kryssat i att du vill betala via autogiro är det viktigt att du fyller i den här länken. Du som har Swedbank skriver bara fyra siffror i clearingnumret. Kundnummer behöver ej fullas i.

Om du har kryssat i att du vill betala via autogiro är det viktigt att du fyller i den här länken. Du som har Swedbank skriver bara fyra siffror i clearingnumret.


GALAGO #127

Nytt nummer ute! Köp den i butiken eller prenumerera!

Läs mer...

Ny bok

Måste carpa fungerar lika bra som en skrytin coffetablebok som en manual i de djupaste existentiella frågorna. Dom säger att det bara är en bok – men det är en helt ny värld.

Läs mer...

Prenumerera

Bra journalistik kostar - men det gör Galago också.

Galago är något av det finaste en människa kan unna sig själv eller någon i sin omvärld. Och vet du? Tecknar du en prenumeration på Galago så får en hel del extra saker också...

Kolla här...

Fråga liberalen

Maila era frågor till fragaliberalen@gmail.com