Logotyp

Kalendarium

25:e maj

GALAGOS JUBILEUMSFEST!

Köp biljett här! 

Den 25 maj bjuder föreningen Ordfront, Ordfront förlag och Galago in till jubileumsfest på Färgfabriken i Stockholm. Detta med anledning av att det i år är 40 år sedan som tidningen Galago gjorde entré på den svenska satirscenen. Det är också 50 år sedan som en samling unga studenter ur 68-generationen intog ett nedlagt rökeri på Södermalm med ambitionen att göra skillnad. De skapade Ordfront. Med och firar är också Ordfront magasin som fyller 30 år.

Under kvällen uppträder Cecilia Thorngren tillsammans med Jesper Lindgren och Claes von Heijne (Eldkvarn) samt supergruppen Södra Sverige, som med sin furiösa cocktail av punknerver och Mattias Alkbergs socialrealistiska patos, kommer göra allt för att spela skjortan av världens alla orättvisor. Innan, mellan och efter dessa akter kommer dessutom Galago-tecknare, Ordfront-författare och andra medarbetare att bjuda på en stark uppställning rare grooves, northern soul, Motown och hisnande medborgarrättsfunk.
 
Det här är en fest för yttrandefrihet, demokrati och satir. För 50 år av nit, slit och en bergfast tro på människan!
 
Dörrarna öppnar klockan 19 och stänger klockan 01.
 
Biljetter finns att köpa här! 
Åldersgräns: 18 år.
Övre gräns: Ingen.
 

Välkomna!


40-ÅRSFEST!

Köp biljetter till jubileumsfesten! Mattias Alkberg och Södra Sverige spelar.

Läs mer

GALAGO #134

Nytt nummer ute! Köp den i butiken eller prenumerera!

Läs mer...

Ny bok

Einsteins nya fru
-tjockare och snyggare

Läs mer...

Prenumerera

Galago är något av det finaste en människa kan unna sig själv eller någon i sin omvärld. Och vet du? Tecknar du en prenumeration på Galago så får du en bok på köpet!

Kolla här...

Drömmen om Europa

Fabian Göransons pod om Europas kris. Roligare än det låter! I höst kommer seriereportaget om resan Fabian gjorde sommaren 2017.

Drömmen om Europa