Logotyp

Galagos underbart fina julkalender 17 december

2014-12-17 | Okategoriserade

Oj oj oj. I dag har Galagoredaktionen haft så fullt upp med att packa julkampanjs-premier att vi inte ens hunnit tänka på vår underbart fina julkalender. Därför bad vi vår vän Nordpolsbjörnen att lägga upp dagens lucka. Eftersom hen är en inte speciellt intelligent, om än vänlig, björn så blev det lite fel. Hen har inte greppat det där nya konceptet ”luckor”, så det blir ingen lucka idag utan det är bara att gå rätt på bilden. Klicka på serien för att se den i – förhoppningsvis – läsbart skick!

Serie från Pontus Lundkvists Du som välte pinnen.

Vill du prenumerera på Galago, eller kanske ge bort en prenumeration i julklapp? Kolla in vårt superfina julerbjudande HÄR!

För 349 kr får ni:

– En helårsprempa på Galago som går till gåvomottagaren. Fyller ni inte i mottagare så går prenumerationen till er. Start nästa nummer efter anmälan kommit in.

– Nanna Johanssons skönhetskalender 2015 (Så långt lagret räcker!)

– Två fantastiska Galagoböcker som dimpar ned i brevlådan cirka två veckor efter ni fyllt i formuläret.40-ÅRSFEST!

Köp biljetter till jubileumsfesten! Mattias Alkberg och Södra Sverige spelar.

Läs mer

GALAGO #134

Nytt nummer ute! Köp den i butiken eller prenumerera!

Läs mer...

Ny bok

Einsteins nya fru
-tjockare och snyggare

Läs mer...

Prenumerera

Galago är något av det finaste en människa kan unna sig själv eller någon i sin omvärld. Och vet du? Tecknar du en prenumeration på Galago så får du en bok på köpet!

Kolla här...

Drömmen om Europa

Fabian Göransons pod om Europas kris. Roligare än det låter! I höst kommer seriereportaget om resan Fabian gjorde sommaren 2017.

Drömmen om Europa