Logotyp

Galagos underbart fina julkalender 17 december

2014-12-17 | Okategoriserade

Oj oj oj. I dag har Galagoredaktionen haft så fullt upp med att packa julkampanjs-premier att vi inte ens hunnit tänka på vår underbart fina julkalender. Därför bad vi vår vän Nordpolsbjörnen att lägga upp dagens lucka. Eftersom hen är en inte speciellt intelligent, om än vänlig, björn så blev det lite fel. Hen har inte greppat det där nya konceptet ”luckor”, så det blir ingen lucka idag utan det är bara att gå rätt på bilden. Klicka på serien för att se den i – förhoppningsvis – läsbart skick!

Serie från Pontus Lundkvists Du som välte pinnen.

Vill du prenumerera på Galago, eller kanske ge bort en prenumeration i julklapp? Kolla in vårt superfina julerbjudande HÄR!

För 349 kr får ni:

– En helårsprempa på Galago som går till gåvomottagaren. Fyller ni inte i mottagare så går prenumerationen till er. Start nästa nummer efter anmälan kommit in.

– Nanna Johanssons skönhetskalender 2015 (Så långt lagret räcker!)

– Två fantastiska Galagoböcker som dimpar ned i brevlådan cirka två veckor efter ni fyllt i formuläret.GALAGO #129

Nytt nummer ute! Köp den i butiken eller prenumerera!

Läs mer...

Ny bok

I Drottningen i kassan analyserar butiksarbetaren Erika Petersson servicebegreppet, kunderna och deras beteenden på ett lika avslöjande som roligt sätt.

Läs mer...

Prenumerera

Bra journalistik kostar - men det gör Galago också.

Galago är något av det finaste en människa kan unna sig själv eller någon i sin omvärld. Och vet du? Tecknar du en prenumeration på Galago så får en hel del extra saker också...

Kolla här...

Fråga liberalen

Maila era frågor till fragaliberalen@gmail.com