Logotyp

Lisa Ewald

(Foto: Elin Aldén)

”Titt som tätt stannar jag till och bara betraktar och andas och känner mig lite lycklig. Sådär som inför en riktigt imponerande tavla. Den känslan får jag annars sällan i serievärlden. … Men innehållet är också politiskt, feministiskt, ilsket med både cynism och glöd” – LitteraturMagazinet

Lisa Ewald är född 1987 i Göteborg och bosatt i Malmö. Hon har främst jobbat med serier, illustration, grafisk design, måleri med både sprayburk och pensel. Hennes serier har kunnat läsas i bland annat Bang, Galago och nu senaste på Politism. Hon är aktiv i det feministiska serietecknarkollektivet Dotterbolaget och har designat F!s ”Ut med rasisterna ­- in med feministerna”-tygkassar. Lisa Edwald driver också bloggen Allt kommer bli bra. 2013 utkom hon med boken Allt kommer bli bra.


Pressbild

Ladda ned en pressbild på Lisa Ewald här...

Böcker


GALAGO #134

Nytt nummer ute! Köp den i butiken eller prenumerera!

Läs mer...

Ny bok

Festens charmigaste tjej av My Palm

Läs mer

Ny bok

Einsteins nya fru
-tjockare och snyggare

Läs mer...

Prenumerera

Galago är något av det finaste en människa kan unna sig själv eller någon i sin omvärld. Och vet du? Tecknar du en prenumeration på Galago så får du en bok på köpet!

Kolla här...

Drömmen om Europa

Fabian Göransons pod om Europas kris. Roligare än det låter! I höst kommer seriereportaget om resan Fabian gjorde sommaren 2017.

Drömmen om Europa