Logotyp

Vita kränkta män

”@katjanouch Du tror att du har problem!? Jag är en vit man i mitten på livet. Jag får inte ha en åsikt om någonting utan kritik! #PK”

”Tegeluddsvägen 10 juli, Klockan 01.50

Olaga hot mot grupp. En man ringer och bombhotar TV4-huset. Han tycker de visar för många invandrare på kanalen och kräver att de visar mer program om Småland”

Grattis alla män!

Den ständigt växande facebooksidan Vita kränkta män har inte bara på ett år fått över 17.000 följare. Den har fått uppmärksamhet i landets största dagstidningar och radiokanaler. Vita kränkta män har gått från att vara ett humoristiskt sätt att belysa samhällsstrukturer till att bli något av en rörelse. Konceptet är enkelt, många av de som sitter på toppen av pyramiden i samhället beter sig som att det egentligen är precis tvärtom. Detta belyses med humor och satir. Heterosexuella vita män med makt och pengar kallar lagar mot sjöfylleri för terrorism, tycker kvinnor inte ska få döma herrsport och ringer in bombhot mot TV4 för att det är för många invandrare i TV-rutan. Boken innehåller de orimligaste och roligaste av de mest kränkta och indignerade texter och bilder internet har att erbjuda.

Vita kränkta män samlar internets motsvarigheter till arga lappar i trapphus och insändare i lokaltidningen och förvandlar dem till bitande samhällssatir.

Klicka här för att komma till Kawa Zolfagarys författarsida

Ladda ner högupplöst omslagsbild här…

TITELN ÄR SLUTSÅLD

GALAGO #129

Nytt nummer ute! Köp den i butiken eller prenumerera!

Läs mer...

Ny bok

I Drottningen i kassan analyserar butiksarbetaren Erika Petersson servicebegreppet, kunderna och deras beteenden på ett lika avslöjande som roligt sätt.

Läs mer...

Prenumerera

Bra journalistik kostar - men det gör Galago också.

Galago är något av det finaste en människa kan unna sig själv eller någon i sin omvärld. Och vet du? Tecknar du en prenumeration på Galago så får en hel del extra saker också...

Kolla här...

Fråga liberalen

Maila era frågor till fragaliberalen@gmail.com