Logotyp

Vita kränkta män

”@katjanouch Du tror att du har problem!? Jag är en vit man i mitten på livet. Jag får inte ha en åsikt om någonting utan kritik! #PK”

”Tegeluddsvägen 10 juli, Klockan 01.50

Olaga hot mot grupp. En man ringer och bombhotar TV4-huset. Han tycker de visar för många invandrare på kanalen och kräver att de visar mer program om Småland”

Grattis alla män!

Den ständigt växande facebooksidan Vita kränkta män har inte bara på ett år fått över 17.000 följare. Den har fått uppmärksamhet i landets största dagstidningar och radiokanaler. Vita kränkta män har gått från att vara ett humoristiskt sätt att belysa samhällsstrukturer till att bli något av en rörelse. Konceptet är enkelt, många av de som sitter på toppen av pyramiden i samhället beter sig som att det egentligen är precis tvärtom. Detta belyses med humor och satir. Heterosexuella vita män med makt och pengar kallar lagar mot sjöfylleri för terrorism, tycker kvinnor inte ska få döma herrsport och ringer in bombhot mot TV4 för att det är för många invandrare i TV-rutan. Boken innehåller de orimligaste och roligaste av de mest kränkta och indignerade texter och bilder internet har att erbjuda.

Vita kränkta män samlar internets motsvarigheter till arga lappar i trapphus och insändare i lokaltidningen och förvandlar dem till bitande samhällssatir.

Klicka här för att komma till Kawa Zolfagarys författarsida

Ladda ner högupplöst omslagsbild här…

TITELN ÄR SLUTSÅLD

40-ÅRSFEST!

Köp biljetter till jubileumsfesten! Mattias Alkberg och Södra Sverige spelar.

Läs mer

GALAGO #134

Nytt nummer ute! Köp den i butiken eller prenumerera!

Läs mer...

Ny bok

Einsteins nya fru
-tjockare och snyggare

Läs mer...

Prenumerera

Galago är något av det finaste en människa kan unna sig själv eller någon i sin omvärld. Och vet du? Tecknar du en prenumeration på Galago så får du en bok på köpet!

Kolla här...

Drömmen om Europa

Fabian Göransons pod om Europas kris. Roligare än det låter! I höst kommer seriereportaget om resan Fabian gjorde sommaren 2017.

Drömmen om Europa