Logotyp

Vilgot på arbetslinjen

Vilgot befinner sig en värld av utförsäkrade mumier, käcka jobbcoacher och konsulter. Det är arbetslinjens Sverige och ingen ska tro att den kan slå sig till ro i utanförskapet ostraffat! Här möter vi regeringens utsände i verkligheten Bo-Filip, överklassfamiljen som kallar hemhjälpen för ”Lilla avdragsrutan” och cheferna som med ett leende undrar om det är från dolda kameran när den anställde vill ha kollektivavtal.

Robert Nybergs Vilgot på Arbetslinjen är en serie som trots ilskan vägrar ge upp sin godmodiga humor. Det är en protest mot ett allt orättvisare samhälle där de rika väljer mellan att städa hemma själva eller få skatteavdrag. Förutom Vilgot ger vi er också ett urval av andra skämtteckningar och seriestrippar Nyberg skapat. Det är serier som får en att orka, lite till!

Boken går att köpa bl.a. HÄRIFRÅN

Klicka här för att komma till Robert Nybergs författarsida

Ladda ner högupplöst omslagsbild här…

GALAGO #129

Nytt nummer ute! Köp den i butiken eller prenumerera!

Läs mer...

Ny bok

I Drottningen i kassan analyserar butiksarbetaren Erika Petersson servicebegreppet, kunderna och deras beteenden på ett lika avslöjande som roligt sätt.

Läs mer...

Prenumerera

Bra journalistik kostar - men det gör Galago också.

Galago är något av det finaste en människa kan unna sig själv eller någon i sin omvärld. Och vet du? Tecknar du en prenumeration på Galago så får en hel del extra saker också...

Kolla här...

Fråga liberalen

Maila era frågor till fragaliberalen@gmail.com