Logotyp

Vilgot på arbetslinjen

Vilgot befinner sig en värld av utförsäkrade mumier, käcka jobbcoacher och konsulter. Det är arbetslinjens Sverige och ingen ska tro att den kan slå sig till ro i utanförskapet ostraffat! Här möter vi regeringens utsände i verkligheten Bo-Filip, överklassfamiljen som kallar hemhjälpen för ”Lilla avdragsrutan” och cheferna som med ett leende undrar om det är från dolda kameran när den anställde vill ha kollektivavtal.

Robert Nybergs Vilgot på Arbetslinjen är en serie som trots ilskan vägrar ge upp sin godmodiga humor. Det är en protest mot ett allt orättvisare samhälle där de rika väljer mellan att städa hemma själva eller få skatteavdrag. Förutom Vilgot ger vi er också ett urval av andra skämtteckningar och seriestrippar Nyberg skapat. Det är serier som får en att orka, lite till!

Boken går att köpa bl.a. HÄRIFRÅN

Klicka här för att komma till Robert Nybergs författarsida

Ladda ner högupplöst omslagsbild här…

40-ÅRSFEST!

Köp biljetter till jubileumsfesten! Mattias Alkberg och Södra Sverige spelar.

Läs mer

GALAGO #134

Nytt nummer ute! Köp den i butiken eller prenumerera!

Läs mer...

Ny bok

Einsteins nya fru
-tjockare och snyggare

Läs mer...

Prenumerera

Galago är något av det finaste en människa kan unna sig själv eller någon i sin omvärld. Och vet du? Tecknar du en prenumeration på Galago så får du en bok på köpet!

Kolla här...

Drömmen om Europa

Fabian Göransons pod om Europas kris. Roligare än det låter! I höst kommer seriereportaget om resan Fabian gjorde sommaren 2017.

Drömmen om Europa