Logotyp

Uppgång och fall

Varför tar ingen tag i det globala problemet med extrem rikedom? Varför influeras andliga sökare av österländska läror när de vill vara mindful – när vårt västerländska kapitalistiska system är totalt historiskt överlägset när det gäller att leva i nuet? Varför kände Chris O’Neill omedelbart något alldeles särskilt för prinsessan Madeleine? Varför avskyr Annie Lööf Robin Hood? Liv Strömquists nya bok Uppgång och fall handlar om kapitalism, klass och pengar.

Äntligen är Liv Strömquist tillbaks med ett seriealbum fullspäckat med fakta, tankeväckande formuleringar och en oerhörd humor. Med i albumet är även serien ”End extreme wealth” som ursprungligen gjordes för The Knife. Serien har rönt stor internationell uppmärksamhet och kommer nu för första gången ut i en omarbetad svensk version. Med Uppgång och fall visar Liv Strömquist återigen upp sin mästargren: skarpsinnad samhällskritik och komisk timing.

Boken går att köpa bl.a. HÄRIFRÅN

Klicka här för att komma till Liv Strömquists författarsida

Ladda ner högupplöst omslagsbild här…

GALAGO #134

Nytt nummer ute! Köp den i butiken eller prenumerera!

Läs mer...

Ny bok

Festens charmigaste tjej av My Palm

Läs mer

Ny bok

Einsteins nya fru
-tjockare och snyggare

Läs mer...

Prenumerera

Galago är något av det finaste en människa kan unna sig själv eller någon i sin omvärld. Och vet du? Tecknar du en prenumeration på Galago så får du en bok på köpet!

Kolla här...

Drömmen om Europa

Fabian Göransons pod om Europas kris. Roligare än det låter! I höst kommer seriereportaget om resan Fabian gjorde sommaren 2017.

Drömmen om Europa