Logotyp

Socker-Conny

I Stora boken om Socker-Conny snattar Conny modellera på Lek och Lars, men ertappas och måste betala några hundra kronor i böter. För att få pengar till detta skaffar Conny totalt nio jobb inom loppet av två dagar, men missköter allt och är i slutänden skyldig flera hundra tusen för skadegörelse. Han rycker även in i lumpen och ut igen, allt inom loppet av några timmar. I slutet av historien konfronteras Conny med sin far, den enormt rike herr Zacharias, som – efter att av polisen fått höra vad som hänt – står i begrepp att stryka Conny ur sitt testamente. Dessbättre skrattar fadern ihjäl sig precis innan ändringen hinner genomföras, och arvet täcker precis Connys skulder.

Klicka här för att komma till Joakim Pirinens författarsida

Ladda ner högupplöst omslagsbild här…

TITELN ÄR SLUTSÅLD

GALAGO #130

Nytt nummer ute! Köp den i butiken eller prenumerera!

Läs mer...

Ny bok

I Drottningen i kassan analyserar butiksarbetaren Erika Petersson servicebegreppet, kunderna och deras beteenden på ett lika avslöjande som roligt sätt.

Läs mer...

Prenumerera

Bra journalistik kostar - men det gör Galago också.

Galago är något av det finaste en människa kan unna sig själv eller någon i sin omvärld. Och vet du? Tecknar du en prenumeration på Galago så får en hel del extra saker också...

Kolla här...