Logotyp

Med vänlig hälsning

Med den tokaggressiva, fantastiskt roliga, och minst sagt geniala succédebuten Det är bara lite AIDS så hänförde Sara Granér en hel nation.

Nu kommer uppföljaren Med vänlig hälsning där hennes humorbilder samsas med annat bus, illvilja och allmänt djävulskap. I Med vänlig hälsning appliceras fem-minutersmetoden på behövande chefer, det äskas tystnad i tredje världen och prinsessan Madeleine får matnyttiga tips inför ett liv i monogam tvåsamhet.

Pressröster

”Med ett rått bildspråk, dominerat av förmänskligade grisliknande hundar som säger vad som faller dem in, driver Sara Granér med maktens härskartekniker. Politik, feminism, arbetsmarknad, fästingar och foster, inget ämne är för litet. Bildernas naivistiska ton får samma effekt som ett lite för ärligt barn – den galghumoristiska samhällskritiken blir oerhört träffsäker.” Sydsvenskan

”I ”Med vänlig hälsning” befäster Granér sin position som en av våra roligaste satiriker och serietecknare.” Mattias Oscarsson, Sydsvenskan.

”Det är rått och ömt på samma gång, serier med skarp samhällskritik i en färgskrud som brukar tillskrivas barn. Hiskliga och fantasifulla teckningar med en detaljrikedom som är lekfull och absurd på samma gång. Det är oerhört effektfullt.” Gabriella Turic, BTJ-häftet

Klicka här för att komma till Sara Granérs författarsida

Ladda ner högupplöst omslagsbild här…

TITELN ÄR SLUTSÅLD

GALAGO #134

Nytt nummer ute! Köp den i butiken eller prenumerera!

Läs mer...

Ny bok

Festens charmigaste tjej av My Palm

Läs mer

Ny bok

Einsteins nya fru
-tjockare och snyggare

Läs mer...

Prenumerera

Galago är något av det finaste en människa kan unna sig själv eller någon i sin omvärld. Och vet du? Tecknar du en prenumeration på Galago så får du en bok på köpet!

Kolla här...

Drömmen om Europa

Fabian Göransons pod om Europas kris. Roligare än det låter! I höst kommer seriereportaget om resan Fabian gjorde sommaren 2017.

Drömmen om Europa