Logotyp

Livets ord : Mina tio orimliga år som frälst, del 1: De första åren

»Jag var för Ulf Ekman vad Albert Speer var för Hitler.«

NÄR THOMAS Arnroth var 21 år gammal var har rätt färdig med livet som han kände det. Han hade bestämt sig för att dra till Indien och gå i kloster, vandra långsamt och fokusera på sina andetag. Men på en basketträning mötte han en yngling som hade hittat ett andligt kloster på närmare håll, i Uppsala. Det här var 1984 och ingen visste vad Livets ord var, allra minst Thomas.

Tjugo år efter att han sa tack och hej till Ulf Ekman berättar Arnroth hela sin historia. I den första delen av den självbiografiska serieromanen Livets ord – Mina tio orimliga år som frälst får vi följa Thomas möte med Jesus, hur han fick sparken som lärarvikarie efter att ha predikat för sina elever och till sist fann Livets ord. Det är en helt unik berättelse i serieform. Det är sorgligt, vackert, väldigt knäppt och roligare än man kan tro.

Klicka här för att komma till Thomas Arnroths författarsida.

Ladda ned omslag högupplöst här.

GALAGO #134

Nytt nummer ute! Köp den i butiken eller prenumerera!

Läs mer...

Ny bok

Festens charmigaste tjej av My Palm

Läs mer

Ny bok

Einsteins nya fru
-tjockare och snyggare

Läs mer...

Prenumerera

Galago är något av det finaste en människa kan unna sig själv eller någon i sin omvärld. Och vet du? Tecknar du en prenumeration på Galago så får du en bok på köpet!

Kolla här...

Drömmen om Europa

Fabian Göransons pod om Europas kris. Roligare än det låter! I höst kommer seriereportaget om resan Fabian gjorde sommaren 2017.

Drömmen om Europa