Logotyp

Livets ord del två

Livets ord del två – förnyad och befriad
Thomas Arnroth

Tjugo år efter att han sa tack och hej till Ulf Ekman berättar journalisten Thomas Arnroth hela sin historia om de tio år då han som ung var en del av Livets ord. Hur han gick från basketspelande yngling till extremkristen moralist som ville frälsa världen och skrev böcker om rockmusikens faror.

I första delen (2017) berättar Thomas hur han blir frälst. I Livets ord del två får vi följa med hans liv och karriär i i församlingen, då Livets ord var som allra störst och till och med Carola var med. Thomas Arnroth avancerade snabbt i församlingens hierarki och blev en av Ulf Ekmans närmaste medarbetare.

Livets ord del två – förnyad och befriad innehåller förutom Arnroths självbiografiska tecknade berättelse, även mängder av pressklipp och fördjupande texter om Livets ords barnaga-kris, om Arnroths karriär som kristen reporter och om de pastorer som beundrades inom Livets ord. Vad sysslar de med i dag? Thomas Arnroth gör skäl för utmärkelsen Årets journalist när han klär av de forna moralisterna och berättar om ekonomiska oegentligheter, hybris och dubbelmoral.

Livets ord är en unik inblick i ett av våra mest omtalade religiösa fenomen i modern tid. En fantastisk berättelse som är sorglig, vacker, knäpp och väldigt rolig.

Utkommer i oktober 2018

GALAGO #134

Nytt nummer ute! Köp den i butiken eller prenumerera!

Läs mer...

Ny bok

Festens charmigaste tjej av My Palm

Läs mer

Ny bok

Einsteins nya fru
-tjockare och snyggare

Läs mer...

Prenumerera

Galago är något av det finaste en människa kan unna sig själv eller någon i sin omvärld. Och vet du? Tecknar du en prenumeration på Galago så får du en bok på köpet!

Kolla här...

Drömmen om Europa

Fabian Göransons pod om Europas kris. Roligare än det låter! I höst kommer seriereportaget om resan Fabian gjorde sommaren 2017.

Drömmen om Europa