Logotyp

Kvarteret Kolossen

1989 kom Kvarteret Kniven, en seriebok som samlade Joakim Pirinens digra åttiotalsproduktion. Den sålde slut på rekordtid och trycktes aldrig om. Av Expressens kulturredaktion utsågs den till 1980-talets bästa svenska bok, alla kategorier. Tjugo år senare ger Galago ut Kvarteret Kolossen, en coffeetable- bok i svartaste svart och vitaste vitt, som förutom hela Kvarteret Kniven även innehåller de bästa av Joakim Pirinens serier från 90- och 00-talet.

Dessutom innehåller denna påkostade volym ett rikt extramaterial bestående av aldrig tidigare publicerade serier och bilder. Kvarteret Kolossen ger en nära nog fullständig bild av de många sidorna hos Sveriges främste serieskapare, och är ett perfekt komplement till förra årets succéartade comeback Döda paret och deras ’vänner’.

Klicka här för att komma till Joakim Pirinens författarsida

Boken går att köpa bl.a. HÄRIFRÅN

Ladda ner högupplöst omslagsbild här…

GALAGO #134

Nytt nummer ute! Köp den i butiken eller prenumerera!

Läs mer...

Ny bok

Festens charmigaste tjej av My Palm

Läs mer

Ny bok

Einsteins nya fru
-tjockare och snyggare

Läs mer...

Prenumerera

Galago är något av det finaste en människa kan unna sig själv eller någon i sin omvärld. Och vet du? Tecknar du en prenumeration på Galago så får du en bok på köpet!

Kolla här...

Drömmen om Europa

Fabian Göransons pod om Europas kris. Roligare än det låter! I höst kommer seriereportaget om resan Fabian gjorde sommaren 2017.

Drömmen om Europa