Logotyp

Hur vi ser på varandra

Det är känsliga, lyhört berättade historier om människor det på olika sätt gått snett för. Trots att ingen egentligen menar något illa blir allt fel, men historierna är ändå inte tunga eller dystra. Henrik Bromander har en humor och medkänsla som lyckas förmedla hopp. Hur vi ser på varandra skulle kunna vara en lysande novellsamling, men nu är den mycket mer än så: en lysande och nyskapande novellsamling i serieform.

Henrik Bromander kommer från Växjö men är numer bosatt i Göteborg. Hur vi ser på varandra är hans debut i bokform efter en mångårig fanzineproduktion.

”Det här är skildringar av kathartiska, moment som av nödvändighet inbegriper något mått av smärta förnedring och/eller lidande… …Henrik Bromander är mycket skicklig på att skapa stämningar i svart och vitt.” Skrev Jonas Thente i DN 2005-08-30.

Klicka här för att komma till Henrik Bromanders författarsida

Boken går att köpa bl.a. HÄRIFRÅN

Ladda ner högupplöst omslagsbild här…

GALAGO #129

Nytt nummer ute! Köp den i butiken eller prenumerera!

Läs mer...

Ny bok

I Drottningen i kassan analyserar butiksarbetaren Erika Petersson servicebegreppet, kunderna och deras beteenden på ett lika avslöjande som roligt sätt.

Läs mer...

Prenumerera

Bra journalistik kostar - men det gör Galago också.

Galago är något av det finaste en människa kan unna sig själv eller någon i sin omvärld. Och vet du? Tecknar du en prenumeration på Galago så får en hel del extra saker också...

Kolla här...

Fråga liberalen

Maila era frågor till fragaliberalen@gmail.com