Logotyp

Hur vi ser på varandra

Det är känsliga, lyhört berättade historier om människor det på olika sätt gått snett för. Trots att ingen egentligen menar något illa blir allt fel, men historierna är ändå inte tunga eller dystra. Henrik Bromander har en humor och medkänsla som lyckas förmedla hopp. Hur vi ser på varandra skulle kunna vara en lysande novellsamling, men nu är den mycket mer än så: en lysande och nyskapande novellsamling i serieform.

Henrik Bromander kommer från Växjö men är numer bosatt i Göteborg. Hur vi ser på varandra är hans debut i bokform efter en mångårig fanzineproduktion.

”Det här är skildringar av kathartiska, moment som av nödvändighet inbegriper något mått av smärta förnedring och/eller lidande… …Henrik Bromander är mycket skicklig på att skapa stämningar i svart och vitt.” Skrev Jonas Thente i DN 2005-08-30.

Klicka här för att komma till Henrik Bromanders författarsida

Boken går att köpa bl.a. HÄRIFRÅN

Ladda ner högupplöst omslagsbild här…

GALAGO #134

Nytt nummer ute! Köp den i butiken eller prenumerera!

Läs mer...

Ny bok

Festens charmigaste tjej av My Palm

Läs mer

Ny bok

Einsteins nya fru
-tjockare och snyggare

Läs mer...

Prenumerera

Galago är något av det finaste en människa kan unna sig själv eller någon i sin omvärld. Och vet du? Tecknar du en prenumeration på Galago så får du en bok på köpet!

Kolla här...

Drömmen om Europa

Fabian Göransons pod om Europas kris. Roligare än det låter! I höst kommer seriereportaget om resan Fabian gjorde sommaren 2017.

Drömmen om Europa