Logotyp

Hetero i Hägersten

Hetero i Hägersten är en humoristisk vardagsbetraktelse av ett par i den där åldern runt trettio då man befinner sig i brytpunkten mellan vuxenlivets krav och ungdomens frihetslängtan.

I en blandning av seriestrippar och längre noveller får vi följa Sofia Olssons par och deras eviga konflikter.

Vem ska diska tesilen och vem är det egentligen mest synd om? Och vad gör man när det bara är Beck på TV, eller när ingen kan backa med släp under en flytt?

Hetero i Hägersten är en av de mest nära och underfundiga skärskådningarna av den heterosexuella tvåsamheten som gjorts i serieform och tar, precis som kärleken själv, både fram skrattet och gråten som finns i ett förhållande.

Pressröster

”Mer än någon annan serie lyckas Sofia Olsson knyta ihop spretiga dialoger och till synes meningslösa händelser till en vältecknad och relevant helhet. Och som hon gör det.” Daniel Mathisen, Frihet

Klicka här för att komma till Sofia Olssons författarsida

Boken går att köpa bl.a. HÄRIFRÅN

Ladda ner högupplöst omslagsbild här…

GALAGO #134

Nytt nummer ute! Köp den i butiken eller prenumerera!

Läs mer...

Ny bok

Festens charmigaste tjej av My Palm

Läs mer

Ny bok

Einsteins nya fru
-tjockare och snyggare

Läs mer...

Prenumerera

Galago är något av det finaste en människa kan unna sig själv eller någon i sin omvärld. Och vet du? Tecknar du en prenumeration på Galago så får du en bok på köpet!

Kolla här...

Drömmen om Europa

Fabian Göransons pod om Europas kris. Roligare än det låter! I höst kommer seriereportaget om resan Fabian gjorde sommaren 2017.

Drömmen om Europa